Webáruház

Webáruházunkban pincészetünk teljes kínálata elérhető és kényelmesen, akár otthonról, biztonságosan megrendelhető!


Merlot 2017

100% merlot a soproni Hard dűlőből, apró szemű, vastag héjú gyümölcs. Almasavbontás után derítve, szűrve, ezt követően 225 literes kisfahordóban érlelve 18 hónapon át a palackozásig. 750 ml Magyar termék. A bor kén-dioxidot tartalmaz.

2 700 Ft

Cabernet Sauvignon 2018

Illatában fekete bogyós gyümölcsöket, meggyet érezni. A korty tele van meggyel, a hordófűszerek határozott aromáival kísérve. Mély és gazdag bor, érett tanninokkal és kerek érzetű savval.  Érdemes egy komoly vacsora mellé bontani.  750 ml Magyar termék. A bor kén-dioxidot tartalmaz.

2 700 Ft

Kékfrankos 2018

Klaszikus Kékfrankos könnyed és mégis határozott férfias karakterekkel. Ragyogó, rubinvörös színű, közepes testtel rendelkező vörösbor. Ízében és illatában meggy és cseresznye jegyei találhatók. 750 ml Magyar termék. A bor kén-dioxidot tartalmaz.

2 500 Ft

Kékfrankos Rosé 2021

Halvány lilás-rózsaszín rosébor mely hűtve, tartályban erjesztve készült. Igazán gyümölcsös intenzív illat és tuti - fruttis ízjegyek. 750 ml Magyar termék. A bor kén-dioxidot tartalmaz.

1 800 Ft

Irsai Olivér 2021

Az új évjárataink első fehérbora. Üde, illatos és lendületes. Ropogós savak, és a kevés maradék cukorral még gyümölcsösebb, friss citrusos aromák jellemzik. 750 ml Magyar termék. A bor kén-dioxidot tartalmaz.

1 800 Ft

Sauvignon Blanc 2020

Halványzöld színárnyalatot magára öltő, finoman fűszeres illattal. Ízében zöld fűszereket és vegetális jegyeket fedezhetünk fel. Hal és szárnyas ételek legjobb kísérője. 750 ml Magyar termék. A bor kén-dioxidot tartalmaz.

1 600 Ft

Zenit 2021

Kirobbanóan illatos, citrusos, reduktív, saját maradék cukorral rendelkező édes fehérbor. Meleg hosszú korty, méltó folytatása az intenzív illatjegyeknek. 750 ml Magyar termék. A bor kén-dioxidot tartalmaz.

1 900 Ft

Kékfrankos Szőlőlé 100% Must 2021

Kékfrankos szőlőből frissen préselt (2021 ), 100%-ban természetes gyümölcslé. Hozzáadott adalékanyagot, tartósítószert NEM tartalmaz. Rövid hőkezelésen esett át, így megőrizve a gyümölcs élettani tulajdonságait. 3 Liter (Bag in Box) Magyar Termék

2 000 Ft

UNBELIEVABLE Irsai Olivér

Az UNBELIEVABLE támogatói bor azért jött létre, hogy megvásárlásával mindenki támogathatja az állatvédelmet. Minden megvásárolt palack 500,-Ft-ot jelent egy rászoruló állatvédő egyesületnek! Az új 2021 évjárataink első fehérbora. Üde, illatos és lendületes. Ropogós savak, halványsárga szín, friss citrusos aromák jellemzik.  750 ml Magyar termék. A bor kén-dioxidot tartalmaz. 

1 990 Ft

UNBELIEVABLE Kékfrankos Rosé

Az UNBELIEVABLE támogatói bor azért jött létre, hogy megvásárlásával mindenki támogathatja az állatvédelmet. Minden megvásárolt palack 500,-Ft-ot jelent egy rászoruló állatvédő egyesületnek! Halvány lilás-rózsaszín rosébor mely hűtve, tartályban erjesztve készült. Igazán gyümölcsös intenzív illat és tuti - fruttis ízjegyek. 750 ml Magyar termék. A bor kén-dioxidot tartalmaz.

1 990 Ft

UNBELIEVABLE Kékfrankos 2018

Az UNBELIEVABLE támogatói bor azért jött létre, hogy megvásárlásával mindenki támogathatja az állatvédelmet. Minden megvásárolt palack 500,-Ft-ot jelent egy rászoruló állatvédő egyesületnek! Klaszikus Kékfrankos könnyed és mégis határozott férfias karakterekkel. Ragyogó, rubinvörös színű, közepes testtel rendelkező vörösbor. Ízében és illatában meggy és cseresznye jegyei találhatók. 750 ml Magyar termék. A bor kén-dioxidot tartalmaz.

1 990 Ft

  Sopron és környékén ingyenes kiszállítás, országosan 15.000,-Ft felett ingyenes kiszállítás!


  HASZNOS INFORMÁCIÓK, GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

  Hogyan vehetem át a rendelésem?

  A megrendelt árut Magyarország egész területén házhoz szállítjuk. A szállítás díját bruttó 14999 forint rendelési összegig bruttó 2300 forint, bruttó 15000 forint rendelési összegtől a szállítási költséget átvállaljuk. A szállítás díja az Áfát tartalmazza. Számlát a csomagja fogja tartalmazni. A szállítást futárszolgálat igénybevételével teljesítjük munkanapokon 8.00 és 17.00 óra között. 

  A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. Az első sikertelen kiszállítást követően maximum kétszer kísérli meg telefonon felvenni a megrendelővel a kapcsolatot, hogy az árut alkalmas időpontban szállítsa. Ha nem jár sikerrel, az árut visszaszállítja. Az át nem vett csomagok futárszolgálat által felszámított költségét (mely az itt feltüntetett szállítási díjainkat meghaladhatja) a megrendelőre terheljük!

  Kérjük, a rendelésnél pontos szállítási adatokat adjon meg, illetve, ha megrendelését nem lakóhelyére kérte - hanem például munkahelyére - pontosan tüntesse fel a szállítási címen az átvevő nevét vagy adott esetben az intézmény nevét is!

  A csomag átvétele előtt kérjük, hogy a futárszolgálat munkatársával együtt győződjön meg a csomag épségéről. Ha a csomag kifogásolható állapotú, kérjük, ne vegye át a csomagot és ne írja alá az átvételi elismervényt. Töltse ki a futárnál található jegyzőkönyvet, és kérjük felénk is jelezze problémát! Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről felvett jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

  Várhatóan mikor kapom meg a rendelésem?

  A kiszállítási határidő általában 3 munkanap. Ez ünnepek környékén (húsvét, karácsony, újév) meghosszabbodhat.

  Hogyan fizethetek a webáruházban?

  A megrendelés véglegesítésekor többféle fizetési mód közül választhat:

  1. Utánvételes fizetés: ebben az esetben az árut a csomag átvételekor a futárnak készpénzben kell kifizetnie. Csak abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, ha meggyőződött arról, hogy a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak ellenértékét a futárnak! A ki nem fizetett csomag sikertelen kézbesítésű csomagnak minősülhet, a futárszolgálat által felszámított szállítási díjat a vevőre terhelhetjük.
  2. Fizetés előre utalással: az átutalás díjmentes, azonban az átutalásért saját bankja díjat számíthat fel. Ebben az esetben a rendelés összegét az 59100401-10054347 számú számlaszámunkra kérjük átutalni. Kérjük, a közlemény rovatban tüntesse fel a megrendelés azonosító számát. Ennél a fizetési módnál a megrendelést az átutalás beérkezését követően küldjük el.

  Van-e mennyiségi korlát a vásárlásnál?

  Igen. Borainkat hatosával csomagoljuk, így a rendelésnél is csak hattal osztható mennyiséget lehet megadni. Ez a megkötés csak a palackozott borokra vonatkozik.