Webáruház

Webáruházunkban pincészetünk teljes kínálata elérhető és kényelmesen, akár otthonról, biztonságosan megrendelhető!


HASZNOS INFORMÁCIÓK, GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan vehetem át a rendelésem?

A megrendelt árut Magyarország egész területén házhoz szállítjuk. A szállítás díja bruttó 2500 forint. A szállítás díja az Áfát tartalmazza. Számlát a csomagja fogja tartalmazni. A szállítást futárszolgálat igénybevételével teljesítjük munkanapokon 8.00 és 17.00 óra között. 

A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. Az első sikertelen kiszállítást követően maximum kétszer kísérli meg telefonon felvenni a megrendelővel a kapcsolatot, hogy az árut alkalmas időpontban szállítsa. Ha nem jár sikerrel, az árut visszaszállítja. Az át nem vett csomagok futárszolgálat által felszámított költségét (mely az itt feltüntetett szállítási díjainkat meghaladhatja) a megrendelőre terheljük!

Kérjük, a rendelésnél pontos szállítási adatokat adjon meg, illetve, ha megrendelését nem lakóhelyére kérte - hanem például munkahelyére - pontosan tüntesse fel a szállítási címen az átvevő nevét vagy adott esetben az intézmény nevét is!

A csomag átvétele előtt kérjük, hogy a futárszolgálat munkatársával együtt győződjön meg a csomag épségéről. Ha a csomag kifogásolható állapotú, kérjük, ne vegye át a csomagot és ne írja alá az átvételi elismervényt. Töltse ki a futárnál található jegyzőkönyvet, és kérjük felénk is jelezze problémát! Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről felvett jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

Várhatóan mikor kapom meg a rendelésem?

A kiszállítási határidő általában 3 munkanap. Ez ünnepek környékén (húsvét, karácsony, újév) meghosszabbodhat.

Hogyan fizethetek a webáruházban?

A megrendelés véglegesítésekor többféle fizetési mód közül választhat:

  1. Utánvételes fizetés: ebben az esetben az árut a csomag átvételekor a futárnak készpénzben kell kifizetnie. Csak abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, ha meggyőződött arról, hogy a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak ellenértékét a futárnak! A ki nem fizetett csomag sikertelen kézbesítésű csomagnak minősülhet, a futárszolgálat által felszámított szállítási díjat a vevőre terhelhetjük.
  2. Fizetés előre utalással: az átutalás díjmentes, azonban az átutalásért saját bankja díjat számíthat fel. Ebben az esetben a rendelés összegét az 59100401-10054347 számú számlaszámunkra kérjük átutalni. Kérjük, a közlemény rovatban tüntesse fel a megrendelés azonosító számát. Ennél a fizetési módnál a megrendelést az átutalás beérkezését követően küldjük el.

Van-e mennyiségi korlát a vásárlásnál?

Igen. Borainkat hatosával csomagoljuk, így a rendelésnél is csak hattal osztható mennyiséget lehet megadni. Ez a megkötés csak a palackozott borokra vonatkozik.