Webáruház

Webáruházunkban pincészetünk teljes kínálata elérhető és kényelmesen, akár otthonról, biztonságosan megrendelhető!


Soproni FriCCante 2022

Zenit és a Cserszegi Fűszeres boraink házasítása, illatos, fűszeres, finoman gyöngyöző, élénk, friss savú friccanténk. Virágos, citrusos illat, hosszan frissít, könnyű, feszes, a korty végén félédes.

3 200 Ft

Cabernet Sauvignon 2021

Illatában fekete bogyós gyümölcsöket, meggyet érezni. A korty tele van meggyel, a hordófűszerek határozott aromáival kísérve. Mély és gazdag bor, érett tanninokkal és kerek érzetű savval.  Érdemes egy komoly vacsora mellé bontani.  750 ml Magyar termék. A bor kén-dioxidot tartalmaz.

2 800 Ft

Kékfrankos 2019

Klaszikus Kékfrankos könnyed és mégis határozott férfias karakterekkel. Ragyogó, rubinvörös színű, közepes testtel rendelkező vörösbor. Ízében és illatában meggy és cseresznye jegyei találhatók. 750 ml Magyar termék. A bor kén-dioxidot tartalmaz.

2 800 Ft

Kékfrankos Rosé 2022

Halvány lilás-rózsaszín rosébor mely hűtve, tartályban erjesztve készült. Igazán gyümölcsös intenzív illat és tuti - fruttis ízjegyek. 750 ml Magyar termék. A bor kén-dioxidot tartalmaz.

2 200 Ft

Irsai Olivér 2022

Az új évjárataink első fehérbora. Üde, illatos és lendületes. Ropogós savak, és a kevés maradék cukorral még gyümölcsösebb, friss citrusos aromák jellemzik. 750 ml Magyar termék. A bor kén-dioxidot tartalmaz.

2 200 Ft

Cserszegi Fűszeres 2022

Borászatunk új hírnöke! Mely a borvidékünk adottságaival kifejezetten virágos, friss szőlős, mézes és parfümös jegyeket hordoz magában.  Friss citrusos tónusokkal, némi könnyedséggel ötvözve.

2 200 Ft

Sauvignon Blanc 2022

 Illatában "herbáris", csalános, zöld füves, fajtajellege mondhatni "Új-zélandi stílusú". Kifejezetten intenzív illatú bor.  Savtartalma kiegyensúlyozott, ami szép hátteret nyújt a filigrán zamatoknak.  750 ml Magyar termék. A bor kén-dioxidot tartalmaz.

2 400 Ft

Zenit 2022

Kirobbanóan illatos, citrusos, reduktív, saját maradék cukorral rendelkező félédes fehérbor. Meleg hosszú korty, méltó folytatása az intenzív illatjegyeknek. 750 ml Magyar termék. A bor kén-dioxidot tartalmaz.

2 400 Ft

Kékfrankos Szőlőlé 100% Must 2022

Kékfrankos szőlőből frissen préselt (2021 ), 100%-ban természetes gyümölcslé. Hozzáadott adalékanyagot, tartósítószert NEM tartalmaz. Rövid hőkezelésen esett át, így megőrizve a gyümölcs élettani tulajdonságait. 3 Liter (Bag in Box) Magyar Termék

2 500 Ft


  HASZNOS INFORMÁCIÓK, GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

  Hogyan vehetem át a rendelésem?

  A megrendelt árut Magyarország egész területén házhoz szállítjuk. A szállítás díja bruttó 2500 forint. A szállítás díja az Áfát tartalmazza. Számlát a csomagja fogja tartalmazni. A szállítást futárszolgálat igénybevételével teljesítjük munkanapokon 8.00 és 17.00 óra között. 

  A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. Az első sikertelen kiszállítást követően maximum kétszer kísérli meg telefonon felvenni a megrendelővel a kapcsolatot, hogy az árut alkalmas időpontban szállítsa. Ha nem jár sikerrel, az árut visszaszállítja. Az át nem vett csomagok futárszolgálat által felszámított költségét (mely az itt feltüntetett szállítási díjainkat meghaladhatja) a megrendelőre terheljük!

  Kérjük, a rendelésnél pontos szállítási adatokat adjon meg, illetve, ha megrendelését nem lakóhelyére kérte - hanem például munkahelyére - pontosan tüntesse fel a szállítási címen az átvevő nevét vagy adott esetben az intézmény nevét is!

  A csomag átvétele előtt kérjük, hogy a futárszolgálat munkatársával együtt győződjön meg a csomag épségéről. Ha a csomag kifogásolható állapotú, kérjük, ne vegye át a csomagot és ne írja alá az átvételi elismervényt. Töltse ki a futárnál található jegyzőkönyvet, és kérjük felénk is jelezze problémát! Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről felvett jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

  Várhatóan mikor kapom meg a rendelésem?

  A kiszállítási határidő általában 3 munkanap. Ez ünnepek környékén (húsvét, karácsony, újév) meghosszabbodhat.

  Hogyan fizethetek a webáruházban?

  A megrendelés véglegesítésekor többféle fizetési mód közül választhat:

  1. Utánvételes fizetés: ebben az esetben az árut a csomag átvételekor a futárnak készpénzben kell kifizetnie. Csak abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, ha meggyőződött arról, hogy a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak ellenértékét a futárnak! A ki nem fizetett csomag sikertelen kézbesítésű csomagnak minősülhet, a futárszolgálat által felszámított szállítási díjat a vevőre terhelhetjük.
  2. Fizetés előre utalással: az átutalás díjmentes, azonban az átutalásért saját bankja díjat számíthat fel. Ebben az esetben a rendelés összegét az 59100401-10054347 számú számlaszámunkra kérjük átutalni. Kérjük, a közlemény rovatban tüntesse fel a megrendelés azonosító számát. Ennél a fizetési módnál a megrendelést az átutalás beérkezését követően küldjük el.

  Van-e mennyiségi korlát a vásárlásnál?

  Igen. Borainkat hatosával csomagoljuk, így a rendelésnél is csak hattal osztható mennyiséget lehet megadni. Ez a megkötés csak a palackozott borokra vonatkozik.